Bloggpaus

Har nu bestämt mig för att ta en bloggpaus, hinner liksom inte :( Jag kanske kommer att skriva nåt då och då, men det kommer inte att bli så ofta. Jag har varken tid, lust eller ork att driva bloggen framåt just nu, men jag kommer att börja blogga igen när jag har mer tid :)

Puss <3

Min dag :)

Idag red jag lille Aska, först en rtur i skogen och sen ganska länge på banan. Red barabacka, hon var superduktig, så det var sjukt kul. När jag rider Aska brukar det bli lite bus och så, och även idag. Red lite gymkhanaliknande. Jag galopperar på en långsida, hoppar av i galopp, springer bredvid och hoppar på igen! Och det ska gå så fort som möjligt! (Tips: Ska ni prova är det bäst att ha en liten häst som man rider barbacka på!)

 Det är så himla kul, blir som 8 år igen när jag gör så, haha ;) Dessutom tycker vi båda att det är sjukt kul! Hon är så härlig, skulle liksom aldrig börja bocka eller rusa, så att jag inte skulle få stopp på henne eller så, världens bästa barnhäst! Skulle mina kusinbarn inte fortsätta att vara så hästintresserade som de är vill jag låna ut henne till nån liten brud som vill hålla på med sånt ;)

Puss


Puss
Skrivet 2011-10-01 @ 22:06:16 Permalink Kategori: Hästliv Kommentarer (0)

Dåligt uppdatering just nu, men sitter fast i läxor, flytt, skola, kompisar och stallet... Ska försöka bättra mig nu :)

Igår var det disco i Motala, klart jag var där! :D Så jag tvingades upp av mamma och det kom massa saker emellan innan jag kunde gå till stallet. När jag var där red jag iallafall Aska, och hon var superfin! Har börjat ge henne lite mer havre nu, och hon blir mycket piggare! :D Så himla härlig hon är o rida när hon är så pigg! <3

Gunde är på bättringsvägen, men vi gav honom lite smärtstillande igår och lite mindre idag, så att han inte han ont, men han är mycket bättre iallafall! Jag tror att hältan kommer att gå över inom en vecka iallafall! :)

Puss


RSS 2.0