It's okay not to be okay

Hopptränade idag för TT och det kändes hur bra som helst! Så fort Gunvald bara kom in i rishuset och kände att det blev mjukt under hovarna började han att länga ut på steget och var liksom inte rädd för att halka längre! Snacka om att jag blev glad när det antagligen var som vi trodde, en kombination av skoning, halka, och hårt underlag.

Vi började med att rida fram lite i trav och gjorde lite volter och bågar. Gunvald var fin, men väldigt pigg och han lyssnade inte riktigt, men han har inte kunnat gå ordentligt på en vecka så det är väl inte så konstigt.  När vi lade in lite galopp fick jag galoppera ett varv runt hela fyrkantsspåret för att låta honom springa av sig lite - han började att bocka i hörnet för att han tyckte att det var så roligt! Fast det var inte bara Gunde som var lite glad, många av hästarna bockade lite och Jenny var väldigt nära ridhusspånet flera gånger!

Sen red vi lite över galoppbommar och började att hoppa lite. Gundis var riktigt fin, bara med lite lagom extrakrut. Vi hoppade inte så högt idag, jag hoppade max 80-90 cm, både för att det var lite gymnastikhoppning och för att Gunde har varit lite stapplig de senaste dagarna. Men vi hoppade iallafall en liten bana i slutet och det kändes riktigt bra! Då hade han hunnit bli lite lagom trött så då orkade han inte springa lika fort som i början ;)

Puss


Kommentarer
Postat av: N

Sv: Hihi, dock så är det ju en massa extra med utrustningen men också det står i TR :) <3

2012-01-18 @ 07:58:18
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0